Jarac: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. I ova vam sedmica donosi brzinu, intenzivna dešavanja i živu atmosferu u poslovnom okruženju. Dobro je što se vi osjećate spremno za akciju, što ste više nego voljni da budete aktivni u kontaktima sa poslovnim partnerima i što vaši napori sada mogu dovesti do vrlo pozitivnih pomaka. Ono što ne valja jeste da na neke situacije gledate prilično nerealno i da očekujete više od onoga što ćete dobiti. Koliko god željeli da odmah sve iz korijena sredite i promijenite, to se u ovom periodu neće dogoditi.

Ljubav. Evo mladog Mjeseca u vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava, tokom ove sedmice. Evidentno je da ulazite u duži vremenski period kada ćete moći da okrete novi list po pitanju ljubavi, da uđete u jednu mnogo stabilniju fazu koja će vam donijeti zadovoljstvo i stabilnost. Osoba koja je možda baš prava za vas je već u vašoj blizini – potrebno je samo da shvatite šta je ono što prema njoj osjećate. Ne okrećite leđa ljubavi i nemojte se bojati novog početka. Ovo može biti vrlo obećavajuće. U emotivnim relacijama, u vašem polju doma tokom cijelog ovog perioda će biti prisutna konjukcija retrogradnog Merkura i Urana, što će dovoditi do promjenjivog raspoloženja, nekih napetih momenata, ali i konačnog rješavanja vaših problema iz prošlosti. U suštini, iako na početku turbulentno, ovi aspekti mogu donijeti izlazak iz krize i poboljšanje partnerskih odnosa. Zauzeti pripadnici ovog znaka najteži emotivni period ostavljaju iza sebe.

Zdravlje. Sem nervoze, kod mlađih Jarčeva je sve pod kontrolom, što se zdravlja tiče. Starija generacija može imati problema sa pritiskom i šećerom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info