Blizanci: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Ono što je dobro jeste da Mars u vašem polju ličnosti daje dovoljno energije i akcije da biste sa situacijama u poslovnom segmentu uspješno izašli na kraj. Ono što je loše jeste užurbanost, promjene koje ne možete kontrolisati i iznenadne situacije koje će postati skoro pa svakodnevne. Obratite veliku pažnju na tehnička sredstva, na kompjutere, mobilne telefone, gdje može doći do problema, nestanka bitnih podataka, kvarova. Takođe, u komunikaciji sa drugima spremite se da budete dio tima, a ne da pokušavate da vodite, jer ćete teško doći do liderske pozicije.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura ka Uranu u polju prijatelja, društvenih kontakata i veza, može vam donijeti obnovu komunikacije sa nekim iz prošlosti. Takođe, moguće je da će doći do promjena u postojećim prijateljskim odnosima, pogotovo ako prema nekome iz vašeg društva već duže vrijeme osjećate privlačnost. Sada se stvari mogu pokrenuti i u pravcu strasti i to prilično neočekivano. U postojećim emotivnim relacijama Blizanci bi trebalo da smanje nervozu i da pokušaju da je okrenu u pravcu pozitivnih promjena u svojim vezama. Ukoliko ne budete umjeli da se kontrolišete kako treba, može dolaziti do burnih, ali na svu sreću, kratkotrajnih rasprava sa partnerom. Nemojte da vam ovo postane svakodnevna praksa.

Zdravlje. Mlađi Blizanci – odlično. Kod starije generacije – sve ono što je vezano za pritisak, krvne sudove, glavobolje, nesanice može praviti problem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info