Bik: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Ove se sedmice dešava mlad Mjesec u vašem polju ličnosti, koji će vam otvoriti period u kojem ćete na drugačiji način sagledavati poslovne ciljeve i kada ćete svoje funkcionisanje moći da prilagodite trenutnim poslovnim okolnostima. Ono što vam ne ide naruku jeste konjukcija Merkura, vladara polja posla i novca sa Uranom u vašem polju podsvijesti, tajni, strahova, konkurencije, koja će biti aktivna dosta dugo – pripremite se na neočekivane probleme u poslovnom segmentu, koje ćete morati da rješavate u hodu. Ipak, ovi vam aspekti donose pojačanu intuiciju, kreativnost i dobre ideje.

Ljubav. Pa ko kaže da se ljubavni snovi ne mogu ostvariti? Pogotovo ako se vezuju za nekog ko nije trenutno u vašem životu i koga biste jako željeli da vidite. Bikovi tokom ove sedmice mogu ponovo pokrenuti priču sa osobom koju dugo iščekuju i kojoj se nadaju. Situacije će se odvijati neočekivano brzo, bez ikakve vaše kontrole dešavanja. Prepustite se i uživajte. Dobar period za one koji su u emotivnim vezama se nastavlja. Naravno, ukoliko zanemarite neke svoje strahove, opterećenost partnerovom vjernošću i konstantne sumnje koje vas izjedaju. Sagledajte stvari na drugačiji način, zadržite primjedbe za sebe i u prvi plan istaknite ono što je sada najnaglašenije, a to je vaša povezanost, bliskost i potreba da što više vremena provodite zajedno.

Zdravlje. Nervoza, glavobolja, problemi sa pritiskom ili sa spavanjem mogu biti aktivni i kod mlađih i kod starijih pripadnika ovog znaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info