Nova dm look kampanja: Šta savjetuju make up trendseteri

0

Ovog proljeća pokažite hrabrost za boje!

Proljeće je i vrijeme je za boje. Svima koji pitaju koje, reći ćemo: upravo one koje želite na sebi jer je sve dopušteno! Birajte make up koji će naglasiti vašu individualnost, pokažite hrabrost za boje i stvorite svoj proljetni look koji će učiniti da budete primijećeni! U tome će vam sigurno pomoći nova kampanja dm-a i partnera koja otkriva mnoštvo beauty savjeta, nudi brojne pogodnosti i nagrađuje vas! Naime, do 2.5.2017. zajedno s partnerima, dm kao trendseter na području njege i ljepote, predstavlja šest proljetnih dm look-ova inspirisanih IN bojama.

Make up i kozmetika za njegu lica u idealnom su skladu kada je u pitanju lijep i njegovan izgled. Za konačan beauty efekt, pored upotrebe dekorativne kozmetike, podjednako je važna briga o njezi kože i pravilnom čišćenju lica. Proljetni dm look-ovi te beauty savjeti mogu se pronaći u besplatnim brošurama u svim dm prodavnicama. Dodatno, kupovinom odabranih proizvoda dekorativne i/ili kozmetike za njegu lica u vrijednosti od 25 KM ili više u periodu kampanje, dm kupcima poklanja trendy kišobran. Naravno, tu su i sniženja od čak 25% popusta na odabrane proizvode dekorativne kozmetike i kozmetike za njegu lica.

U okviru proljetnog dm look-a posebne pogodnosti očekuju maturantice.

Za vrijeme kampanje na službenoj dm Facebook stranici – dm drogerie markt Bosna i Hercegovina moći će sudjelovati u nagradnoj igri i kao glavnu nagradu osvojiti uslugu profesionalnog šminkanja za maturalno veče kao i make up poklon paket. Pored glavne nagrade, dm nagrađuje još šest maturantica make up poklon paketima partnera kampanje s kojim djevojke mogu kreirati svoj neodoljivi maturalni look.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 540 zaposlenika i 65 prodavnica u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info