Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Promjene i napredak koji su vam potrebni teško ćete pronaći u novim saradnicima, novim poslovnim pokušajima. Sve ono što je vezano za ovaj segment, ali i za vas lično, sada se kreće unazad pa bi prioritet trebao da vam bude da razrađujete, popravljate, sređujete sve ono što već imate. Sredite dokumentaciju, usmjerite se na neka poboljšanja i ispravke u dogovorima, podsjetite neke ljude na sebe. Jedna poslovna prilika iz proteklog perioda, za koju ste smatrali da ste je ispustili iz ruku, ponovo će postati aktuelna.

Ljubav. Tokom ove sedmice tranzitni Mars ulazi u vaše polje ljubavi, izlazaka, flertovanja, životnih zadovoljstava. U isto vrijeme i retrogradni Merkur se vraća u vaše polje komunikacije, pokreta, pa je moguće da ćete sada moći da pokrenete priče sa nekim osobama koje već poznajete. Možete sresti i neke ljude sa kojima niste uspjeli da ostvarite značajniju komunikaciju i koji se sada vraćaju u vaš život. U svakom slučaju, pred vama je jedan liijep period koji će biti ispunjen dešavanjima i koji će vam doniijeti dobro raspoloženje. Ukoliko ste u emotivnoj vezi i ove sedmice imate problem da uspostavite stabilnu komunikaciju sa voljenom osobom. Mars je izašao iz vašeg polja doma pa ste makar najveću tenziju ostavili iza sebe. Ulazak Sunca u isto polje donosi mogućnosti da lagano sredite odnos sa partnerom.

Zdravlje. S obzirom na to koliko je napet i energetski iscrpljujuć period iza vas, vi još i odlično funkcionišete u ovom segmentu. Samo manji problemi tokom ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info