Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Neke svoje planove teško ćete uspjeti da ostvarite, najviše iz razloga što ste neke stvari previdjeli ili ih niste odradili na vrijeme. No, daleko od toga da je sedmica pred vama neuspješna. Projekti koji su vam bitni dosta brže idu ka realizaciji, kontakt sa poslovnim partnerima i saradnicima je neuporedivo bolji i sa njihove strane možete dobiti i nove zanimljive ponude u ovom periodu. Merkur se u svom retrogradnom hodu vraća u vaše polje ozbiljnih poslovnih partnerstava, dajući vam potrebu da neke kontakte obnovite i ponovo pokrenete.

Ljubav. Planeta Mars koja ulazi u znak Blizanaca tokom ove sedmice, donijeće slobodnim Vagama više mogućnosti za nova poznanstva i kontakte sa suprotnim polom. Vrlo vam je interesantno da flertujete i komunicirate sa više osoba, jer vas to “diže” i čini sigurnijim u sebe. Nije sigurno da ste još uvijek spremni na neku ozbiljniju priču, ali definitivno nećete odbiti poziv na izlazak. Doduše, neki od vas će poželjeti da ostvare pokoji strasni kontakt, da malo uživaju i zabave se. U vašim emotivnim relacijama, u ovu sedmicu ulazite u mnogo skladnijem odnosu sa voljenom osobom. Neke probleme lagano ostavljate iza sebe i sada je moguće da svoju vezu stabilizujete i učvrstite. I vi i partner ste otvoreni za dogovore i spremni da se usaglasite i nađete zajednički jezik.

Zdravlje. Uglavnom sitniji zdravstveni problemi, koji vam neće stvarati veće tegobe. Potreba za fizičkom aktivnošću je sada naglašena. Budite u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info