Strijelac: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Čini vam se da vam vrijeme izmiče iz ruku, a da vi ne uspijevate da napravite nikakav značajniji pomak u poslovnom segmentu. Povremeno imate osjećaj da se samo vrtite, radite nešto što ne donosi nikakav rezultat i pucate “u prazno”. Savjet za vas je da sjednete i dobro razmislite – gdje ste, šta želite i koliko su vaši planovi uopšte realni. Neki od njih sada mogu biti ostvareni, ali je potrebno da ih preradite, fokusirate se na ono što je prioritetno. Neke zanimljive informacije vam mogu dići raspoloženje u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Tranzitni Merkur se tokom ove sedmice vraća u vaše polje ljubavi donoseći, naravno, ili partnere iz prošlosti ili osobe sa kojima ste nekako izgubili komunikaciju. Ne može se poreći da vas neki od ovih kontakata jako interesuju i da biste im se rado prepustili. Jedini problem je vaše trenutno raspoloženje, jer ni vi sami ne znate da li ste spremni za ovo ili ne. Nekako ste se navikli na svoju samoću i bojite se da “zakoračite” ponovo u neku emotivnu priču. U vašim emotivnim relacijama tokom ove sedmice će non stop biti uspona i padova. Povremeno imate osećaj da uopšte ne kontrolišete situaciju, da se sve dešava mimo vaše volje i žalite što niste na vrijeme, kada je to bilo moguće, riješili neka pitanja sa partnerom. Sve planete koje su vezane za vaše odnose idu retrogradnim hodom i, u suštini, ovo vam donosi suočavanje sa greškama koje ste napravili.

Zdravlje. U ovoj sedmici Sunce ulazi u vaše polje životnih navika i zdravlja. Neki problemi iz ovog segmenta će isplivati na površinu, ali ćete makar znati čemu je potrebno da posvetite svoju punu pažnju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info