Škorpija: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Retrogradni Merkur se vraća u vaše polje poslovne svakodnevnice, što donosi potrebu da neke propuste ili nezavršene obaveze iz proteklog perioda što prije privedete kraju. Vaš vladar Mars prešao je u znak Blizanaca i vaše polje promjena, kriza, pa će kod vas odjednom da se probudi želja da sve ono što je tavorilo i bilo na čekanju sada riješite. Više ćete biti motivisani za rad i to najviše iz razloga što imate osjećaj da vam vrijeme izmiče iz ruku i da s nekim stvarima debelo kasnite. Pazite da u brzini ne napravite gomilu grešaka ili da ne budete previše neprijatni i nestrpljivi sa sagovornicima.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, sve češće primjećujete poglede suprotnog pola na vama. Neko, ko je već izvjesno vrijeme u vašoj blizini, dodatno će se aktivirati i na svaki način vam pokazivati da je zainteresovan za nešto više od druženja i povremenih kontakata. Na vama je sada da odlučite da li ste spremni za novu emotivnu priču. Moguće je da još uvek niste “načisto” sami sa sobom. U vašim emotivnim relacijama stupa na snagu primirje. Neki najveći problemi su iza vas, ali je budućnost i ono što ispred vas stoji dosta neizvjesno i nesigurno. Vi i voljena osoba ste daleko od dobrog odnosa i potreban je veliki trud obje strane da bi se ovo regulisalo. Shvatite da ste par i da sve morate raditi zajednički, a ne nametati svoju volju partneru. Strast koja će biti jača ove sedmice može donekle pomoći vašoj vezi.

Zdravlje. Polje zdravlja je ponovo aktivirano retrogradnim Merkurom pa je sada prava prilika da promenite neke životne navike, ali i da lakše regulišete probleme iz prethodnog perioda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info