Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Venera koja je direktna u vašem znaku i polju ličnosti donosi vam dobre prilike, nagrade, mogućnosti za napredovanje, ali i odličnu komunikaciju i razumijevanje sa poslovnim partnerima i saradnicima. Doduše, dođe tu do povremenih manjih problema, ali vi uspijevate da ih smirite na vama svojstven, lijep i uglađen način. Merkur se ove sedmice vraća u vaše polje posla i novca, donoseći potrebu da sredite papire i više se usmjerite na nezavršene obaveze iz proteklog perioda. U suštini, dobra poslovna sedmica je pred vama.

Ljubav. Kod slobodnih pripadnika znaka – strast, strast, strast. U jednom ste jakom kontaktu, koji je doduše pomalo nedefinisan pa ga ni ne možete nazvati vezom u klasičnom smislu te riječi. Ipak, susreti postoje, postoji redovan kontakt i vi se povremeno osjećate kao da ste na sedmom nebu. Doduše, povremeno vas takođe “probode” i misao šta će od svega ovoga biti na dalje, ali trudite se da je odagnate od sebe. Pokušajte da se opustite i uživate, a budućnost neka donese šta god da donese. U vašim emotivnim relacijama i na dalje su prisutni veliki “skokovi” u raspoloženju i funkcionisanju. Vi ste povremeno nervozni, druga strana teško toleriše takve vaše “momente”. Već u nekom drugom trenutku, volite se kao da sutra ne postoji. Ipak, ono što je dobro jeste da uspijevate da gurate dalje. Kako, to vjerovatno samo vas dvoje znate.

Zdravlje. Problemi sa raspoloženjem i ishranom odražavaju se na vaše zdravlje. Promijenite svoje životne navike, to vam je sada neophodno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info