Rak: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Od vas će se početkom sedmice zahtijevati da budete vrlo korektni, možda čak i uzdržani u nekim situacijama sa poslovnim partnerima. Iako vam se ovo ne dopada nešto naročito, sada je to potrebno, jer bi vam impulsivno djelovanje samo nanijelo štetu. Ipak će se neke dobre poslovne šanse otvoriti pred vama, neke od njih idu preko novih kontakata, dok je sada moguće i sa postojećim saradnicima poboljšati komunikaciju. Još uvijek možete imati većih problema sa papirima pa bi bilo dobro da sve ovo provjerite i sredite.

Ljubav. Vladar polja ljubavi Mars, početkom je ove sedmice u dobrom aspektu sa Venerom, što će slobodnim Rakovima donijeti jačanje libida i veću potrebu za suprotnim polom. Ako se već izvjesno vrijeme družite sa nekim, sada možete osjetiti varnice i sa vaše i sa njegove strane. Možda stvari idu sporije od onoga što biste vi željeli, ali čini se da utirete dobar put za jedan kvalitetan odnos. U vašim emotivnim partnerstvima, postoje tokom ove sedmice šanse za nešto bolju komunikaciju, ali generalno gledano još uvijek je pred vama dugačak put da svoju vezu sredite. Pokušajte da na drugačiji način priđete voljenoj osobi, ne ponavljajte greške iz prošlosti i ne izvlačite na površinu stare probleme. Potrebno vam je da više kvalitetnog vremena posvetite jedno drugom.

Zdravlje. Ne zanemarujte neke, čak i sitnije, zdravstvene tegobe. Vrijeme je da više pažnje posvetite ovom sektoru. Takođe, potrebna je promjena po pitanju životnih navika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info