Ovan: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Do polovine sedmice dosta ćete tvrdoglavo istrajavati na nekim situacijama koje ste pokrenuli u proteklom periodu. Sve će funkcionisati usporeno i već ćete misliti da je vrijeme da dižete ruke od cijele ove priče. No, polovinom sedmice Mars prelazi u znak Blizanaca i vaše polje pokreta i dogovora, a Merkur se vraća u vaše polje ličnosti. Situacije koje su vam bitne će se znatno ubrzati i rješenja će biti nadohvat ruku. Pravi je trenutak da se više aktivirate i kontaktirate saradnike. Sada možete ostvariti ono što vam je potebno.

Ljubav. Ulazak vašeg vladara u znak Blizanaca tokom ove sedmice može vam donijeti veće aktivnosti, kontakte sa dosta ljudi i nova poznanstva. Iako ove mogućnosti idu najviše preko poslovnog segmenta, ne isključuju ni poznanstvo preko nekog od prijatelja. Neko vam se može dopasti, ali ćete za sada sve to održavati samo na nivou komunikacije i povremenih susreta. Ako ste u emotivnoj vezi , u ovu sedmicu ulazite u dobrom aspektu sa vladarom polja ozbiljnih partnerstava, Venerom. Generalno gledano, nije loš momenat da se neke stvari u odnosu sa voljenom osobom srede, mada ćete imati pomalo problema u komunikaciji. No, to je ništa u odnosu na prethodni period i sada ćete lakše pronalaziti zajednički jezik. Ono što je dobro i što će vam svakako pomoći da oporavite odnos jeste više strasti i želje prema partneru.

Zdravlje. Ako niste kako treba “odležali” neku laku prehladu, sada vam se može vratiti. Imaćete probleme sa grlom i sa sinusima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info