Lav: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Vladar vašeg znaka, Sunce, ulazi u ovoj sedmici u vaše polje karijere i pozicije. Ovo je odličan period da se pokrenete, da više budete aktivni u novim poslovnim kontaktima, jer možete pokrenuti neke zanimljive priče. Odnosi sa nadređenima će se donekle poboljšati, ali i dalje će se od vas zahtijevati odgovornost i posvećenost, jer u suprotnom, možete pretrpiti kritike sa njihove strane. Ne budite teški i zahtjevni u kontaktima sa kolegama i sa poslovnim saradnicima, da ne biste unosili nemir u radnu sredinu.

Ljubav. Ništa se spektakularno u emotivnom životu slobodnih Lavova neće dešavati tokom ove sedmice. Neće se pojaviti nikakva nova ljubav, samo će oko vas biti ljudi koji su već aktuelni. Doduše, vama će prijati kontakti sa njima, a nećete odbiti ni poziv za neke susrete. Ipak, ništa od ovog ne vodi u ozbiljnost, već prije u neke prolazne kontakte, avanture, flertovanja. U vašim emotivnim relacijama situacija je dosta mirnija nego u proteklom periodu – između vas i partnera neće biti nekih velikih “padova” u odnosu, ali ne vidi se ni neko znatnije poboljšanje. Uglavnom ćete više biti usmjereni na svoje lične planove i ono što vam je bitno, a odnos sa voljenom osobom ćete, prosto rečeno, “otaljavati”. Jedino će strast funkcionisati bolje nego ranije.

Zdravlje. Pomalo ste umorni, statični i teško vam je da se pomjerite s mjesta. Potrebno je da budete fizički aktivniji, makar šetajte, jer će vam to izuzetno prijati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info