Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Kada realno pogledate, dosta dobrih stvari se izdogađalo u poslovnom segmentu. Doduše, daleko je to od toga da budete zadovoljni, ali ne možete sve promijeniti preko noći. Vaš trud će se svakako isplatiti, jednim dijelom već jeste, ali za ostatak ćete morati malo da sačekate. Tokom ove sedmice Mars ulazi u polje poslovnih obaveza i svakodnevice pa će donekle ubrzati rad na projektima koji su vam bitni. Ipak, moraćete više da povedete računa u odnosu sa kolegama i poslovnim saradnicima, jer će biti prisutna nervoza.

Ljubav. Veliko emotivno razočarenje kod slobodnih Jarčeva. Moguće je da ćete shvatiti da ste se uzalud nadali kada su neke osobe u pitanju ili ćete biti spremni da odustanete od ljubavne prošlosti, koja je u proteklom periodu kucala na vaša vrata. Sada jednostavno niste spremni za nešto novo. Potreban vam je period da se oporavite i stabilizujete. I vaše vrijeme za ljubav će doći, ne dižite ruke od nje, momenat za vašu emotivnu sreću je blizu. Vraćanje Merkura u znak Ovna i vaše polje doma i porodice govori da je potrebno da neke probleme iz prethodnog perioda riješite sa voljenom osobom. Stvari koje ste pokušali da gurate pod tepih, moraju doći na dnevni red. U odnosu sa voljenom osobom pokušavate da održavate kakav takav mir, ali je evidentno da ste oboje još uvijek dosta nezadovoljni. Samo polako, ovo je nešto što se može srediti.

Zdravlje. Nerviranje i stres kojima ste izloženi već dugo vremena, dovode do velikih promjena u raspoloženju i povremenih većih psihičkih padova, od kojih se osjećate umorno i statično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info