Djevica: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Sve vas u ovom periodu podstiče da stavite tačku ili da završite sa nekim situacijama i problemima iz proteklog perioda. Nemojte neke obaveze ostavljati nedovršenima, naročito ako je u pitanju sve ono što je vezano za dokumentaciju, arhiviranje, dozvole, jer se možete ako ne ove, a ono već naredne sedmice, suočiti sa problemima. U novim poslovnim dogovorima, nemojte odlučivati na brzinu, sačekajte da se situacije malo “slegnu” i pomognu vam da donesete pravilnu odluku.

Ljubav. Ništa posebno ozbiljno neće se dešavati u emotivnom životu slobodnih Djevica. Doduše, vi se ne osjećate nimalo loše, a pitanje je da li ste sada uopšte spremni da se posvetite samo jednoj osobi. Više vas privlači društvo prijatelja, izlasci, povremeni kontakti sa osobama koje su vam zanimljive. Neki od vas mogu ući i u seksualnu priču, koja će najvjerovatnije biti tajne prirode, zbog zauzetosti druge strane. U vašim emotivnim vezama došlo je do blagog poboljšanja u odnosu na protekli period. Doduše, ovo je vrlo krhko “primirje” pa biste i na dalje trebali da vodite računa na koji način komunicirate sa voljenom osobom. Budite taktičniji, smanjite impulsivnost i nervozu i trebali biste da ovu sedmicu “izgurate” dosta mirno.

Zdravlje. Pored potrebe da nešto promijenite u načinu ishrane, ali i generalno, u životnim navikama, kod nekih od vas će se javiti i jača želja za fizičkom aktivnošću. Krenite sa nekim laganim šetnjama pa polako pojačavajte tempo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info