Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Mars ulazi u vaše pole ličnosti, a vladar vašeg znaka se vraća retrogradno u Ovna – ovo vam može donijeti naglašenu nestrpljivost u poslovnom segmentu i potrebu da neke probleme iz prethodnog perioda ili projekte koje ste započeli, riješite odmah i na brzinu. U neke situacije nemate jasan uvid i moguće je da bi vam naglo odlučivanje samo štetilo. Iz tog razloga bilo bi dobro da ipak malo povučete ručnu kočnicu, a dobro bi bilo i da potražite savjet od osoba kojima vjerujete. Neke prepreke ćete u ovoj sedmici savladati, ali ne možete baš sve odjednom. Budite strpljiviji.

Ljubav. Vladar vašeg znaka nastavlja svoj retrogradni hod, što slobodnim Blizancima donosi i nadalje opterećenost prošlošću. Ostvarili kontakt sa bivšima ili ne, razmislite da je možda vreme da ostavite sve to iza sebe i okrenete se novim ljudima u svom životu. Ulazak tranzitnog Marsa u vaš znak u drugom dijelu sedmice donijeće vam lakše mogućnosti da “presiječete” ili da se makar više aktivirate u kontaktima sa suprotnim polom. U vašim emotivnim relacijama, vrijeme je da shvatite da bi valjalo sa voljenom osobom razgovarati u jednom otvorenijem maniru. I pored vaših pokušaja da ostvarite bolju komunikaciju, ovdje situacija evidentno nije dobra još uvijek. Pred vama je dugačak put da biste svoj odnos sa partnerom sredili kako treba.

Zdravlje. Sem problema sa načinom ishrane, koji je sada evidentan, kod mlađih Blizanaca će ova sedmica proteći uglavnom mirno. Kod starije generacije dolazi do ponovnog aktiviranja hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info