Bik: Sedmični horoskop za period od 17.04. do 23.04.2017.

0

Posao. Sunce ulazi u vaše polje ličnosti, a Mars prelazi u polje posla i novca. Ovi aspekti daju veću prodornost i više angažovanja u poslovnom segmentu, ali i lakše ostvarivanje rezultata. Vratite se korak unazad i regulišite neke obaveze koje su zaostale, da vam ne bi napravile problem ove, a naročito naredne sedmice. Period teškoća ostavljate većim dijelom iza sebe i sada je samo potrebno razraditi detalje i biti posvećen onome što radite. Razumijevanje sa saradnicima i poslovnim partnerima je dobro.

Ljubav. Vladarka vašeg znaka ide direktnim hodom, što donosi slobodnima da lakše mogu iza sebe ostaviti neku emotivnu prošlost. Evidentno je da se još uvijek mogu javljati bivši partneri, ali sada vas to neće u toj mjeri doticati. Spremni ste da istinski stavite tačku na sve to. Nove prilike se pojavljuju u vašem životu i jedino što je potrebno jeste da ne žurite, da sve ovo ne bi ostalo samo na par susreta i naglašenoj strasti. Što se tiče onih u emotivnim vezama, shvatićete da ste i vi i partner oko nekih situacija previše dramili i pravili problem, dok je rješenje nadohvat ruke i jednostavno. Samo je potrebno pokazati više razumijevanja, unijeti dašak “ljubavne vatre” koja je nekako zgasnula u proteklom periodu i vaš odnos će krenuti nabolje. Promijenite nešto u svojoj vezi – sada će to dati dobre rezultate.

Zdravlje. Generalno se zdravstveno stanje popravlja, ali biste trebali da povedete računa o tome šta i koliko jedete, jer ćete se često osjećati naduveno i teško. Kod starijih pripadnika znaka mogu se aktivirati glavobolje ili problemi sa sinusima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info