Open IPTV: Pratimo svjetsku kinematografiju

0

U nedjelju, 16.aprila zavirite u Open videoteku jer tamo će vas čekati drugi dio Zone Zamfirove.

Ljubav između Zone Zamfirove, čorbadžijske ćerke, i kujundžije Maneta pobijedila je sve, pa i klasne prepreke patrijarhalne čaršije. A poslije svadbe – stišaše se ogovaranja, a Zona i Mane uživaju u svom braku ispunjenom ljubavlju i strašću. I misle da je sve riješeno. A ono – priča tek počinje. Kao u bajci, protagonisti se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju i antagonistima koje moraju da pobijede da bi pronašli pravi put. Dramatični razvoj situacije, isprepletane pričama ostalih likova, unosi elemente komedije u ovu romantičnu, melodramsku priču s početka 20. vijeka, koja se odvija u živopisnoj čaršiji na jugu Srbije, punoj boja, mirisa i zvukova tradicije.

Drugi dio ove predivne romantične priče, od 16. aprila 2017. godine, biće vam dostupan u Open videoteci po cijeni od 4 KM (sa PDV-om). 

Slavni Stiven Spilberg potpisuje režiju, a Tom Henks igra glavnu ulogu u megaspektaklu “Most špijuna”, koji je na programu 17. aprila 2017. godine u 17.40 časova na kanalu HBO.

Dramatični triler čija se radnja dešava u pozadini niza istorijskih događaja, „Most špijuna“ govori o Džejmsu Donovanu (Tom Henks), bruklinskom advokatu koji biva uvučen u sam centar Hladnog rata kad ga CIA pošalje na gotovo nemoguću pregovaračku misiju da dogovori puštanje zarobljenog američkog pilota. Visok rizik i neizvjesnost pokreću priču inspirisanu istinitim događajima koji ističu u prvi plan čovjeka koji je rizikovao sve i živopisno oživljavaju njegovo lično putovanje. „Most špijuna“ je režirao Stiven Spilberg, a scenario su napisali Met Čarman i Itan i Džoel Koen.

Džordž Kluni i Džulija Roberts igraju glavne uloge u filmu “Igra novca”, koji je na programu TV CINEMAX, 17. aprila u 20.00 časova.

U ovom napetom trileru sa velikim ulozima, Džordž Kluni i Džulija Roberts glume TV voditelja emisije o investiranju Lija Gejtsa i njegovu producentkinju Peti, koji se nalaze u nepoželjnoj situaciji kad bijesni ulagač koji je izgubio sve (Džek O’Konel) silom preuzme njihov studio. Za vrijeme napetog direktnog prenosa koji su vidjeli milioni ljudi, Li i Peti moraju da vode ludačku trku s vremenom i riješe misteriju koja se krije iza zavjere u srcu današnjeg brzorastućeg, visokotehnološkog globalnog tržišta.

Film “U tajnosti” je zasnovan na skandaloznom romanu Emila Zole „Tereza Raken“ i možete ga pogledati na kanalu HBO2, 18. aprila u 21.15 časova.

To je priča o opsesivnoj ljubavi koja prerasta u zločin i osvetu na periferiji Pariza 1860-ih godina. Tereza (Elizabet Olsen) je očaravajuća, ali seksualno represivna mlada žena koja je zarobljena u braku bez ljubavi sa bolešljivim rođakom Kamilom (Tom Felton), zahvaljujući svojoj dominantnoj tetki madam Raken (Džesika Lang). Tereza mora da provodi dane kao zatvorenica iza pulta male prodavnice, a večeri joj prolaze tako što gleda madam kako igra domine. Ali kad upozna Lorenta (Oskar Ajzak), muževljevog očaravajućeg prijatelja iz djetinjstva, sve se mijenja. Ono što počinje kao uzbudljiva, zabranjena i tajna afera ubrzo prerasta u šokantan niz tragičnih događaja.

Subotom, od 20.05 časova, na prvom programu Radio-televizije Srbije  pratite seriju “Santa Maria Della Salute”.

Riječ je o biografskoj igranoj seriji o jednom od najvećih srpskih pjesnika, Lazi Kostiću. Kroz lični život umjetnika, njegove zanose i razočaranja, Zdravko Šotra, svojim jedinstvenim rediteljskim stilom, plete pred nama živopisnu sliku Vojvodine i Srbije tog uzbudljivog vremena rađanja moderne srpske kulture. Ova istinita priča, koja je imala tragičan kraj, čini ovaj melodramski sadržaj serije, koji će vjerovatno probuditi najveću pažnju i simpatiju kod gledaoca. Neostvarena ljubav sa Lenkom obilježiće život ovog velikana, skoro isto koliko i njegovo besmrtno poetsko i dramsko djelo.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info