Open razonoda za sve

0

Ovo proljeće sa sobom je donijelo, pored sunca i buđenja prirode, i mnoštvo zanimljivih Open novosti.

Kombinacija fiksne telefonije, najboljeg interneta sa još većim brzinama, digitalne televizije i mobilne telefonije sa nikad boljim bonusima, jednostavno mora postati dijelom vaše svakodnevice.

Ono što je sigurno najviše obradovalo sve postojeće ali i buduće korisnike m:tel Open usluga, su šest dugoočekivanih Sport Klub kanala, ali i ništa manje atraktivnih šest Arenasport kanala i to sve u osnovnom Open IPTV paketu, bez dodatnog plaćanja.

Kako bi ste upotpunili ugođaj svakog sportskog događaja predlažemo vam i neki od odličnih televizora iz m:tel ponude koje možete nabaviti i na rate, a kupovinu će vam dodatno olakšati poklon bon u iznosu i do 100 KM (u zavisnosti od odabranog Open IPTV paketa). Poklon bon za kupovinu televizora  možete iskoristiti  do  kraja aprila 2017.godine

Ukoliko ste zadovoljni  postojećim televizorom, predlažemo vam da odaberete popust na cijenu mjesečne pretplate i na osnovu toga dobijete poklon bon u vrijednosti i do 180 KM, takođe u zavisnosti od odabranog Open paketa. Ovu ponudu možete iskoristiti do kraja maja 2017. godine.

Pored svega nabrojanog, Open je uveo još neke novosti u svoju ponudu.

Od sada u Open IPTV ponudi možete, pored postojećih Pickbox, HBO, Open i AXN videoteka, pronaći i Minimax videoteku  sa najgledanijim crtanim filmovima i serijama,  koja će obradovati kako vas, tako i najmlađe članove vaše porodice.

Tu su još i dodatni Open IPTV RTRS paket, zatim dodatni HBO Premium i HBO Premium HD paketi koji objedinjuju sve HBO i Cinemax kanale i koji će u vaše domove donijeti najgledanije svjetske serije i najaktuelnije svjetske premijere.

Iskoristite ove proljetne ponude i uvjerite se zašto je uz Open zabava zagarantovana!

Za više informacija posjetite Open stranicu ili pozovite kontakt centar putem broja 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info