Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Konjukcija Sunca i Urana u polju komunikacije i dogovora donijeće, blago rečeno, sve i svašta. Vjerovatno ćete trčati s jednog mjesta na drugo, obavljati gomilu razgovora odjednom, slati mailove, kuckati na računaru i usput biti nervozni. Ako hoćete da budete mudri, onda provjerite stanje svojih mobilnih telefona i računara, sačuvajte podatke koji su vam bitni, jer u ovom segmentu može doći do iznenadnog pucanja i kolapsa. I pored stresa, sa kojim ćete se buditi i lijegati uveče u krevet, ova sedmica će vam donijeti vanredno dobre prilike. Iskoristite ih, ne čekajte drugi put, jer ga neće biti.

Ljubav. Evidentno je da će tokom ove sedmice doći do većeg raskola i sukoba sa emotivnim partnerom. Vi ste u jednom od svojih hirovitih raspoloženja, a voljena osoba je prilično tankih nerava pa vas ova situacija i te kako može uvesti u problem. Iako su vaše svađe sa partnerom generalno burne, ali kratkotrajne, ipak biste trebali da vodite računa da ne dođe do dubljeg raskola u vezi. Pokušajte da malo spustite tenziju i ne sipajte ulje na vatru. Sve ono što želite da postignete možete i na drugačiji način, sa više lijepih riječi i više takta. Ukoliko ste slobodni, retrogradno kretanje vladara polja ljubavi, Merkura, vas vuče u prošlost. Ako odete na tu stranu, vjerovatno ćete dobiti jedno veliko ništa. Zgrabite priliku koja će vam se otvoriti tokom ove sedmice i to odjednom. Ovo je novo poznanstvo, koje može ići preko poslovnog ili segmenta prijatelja i društvenih mreža. Stvari se mogu pokrenuti preko noći!

Zdravlje. Polje pokreta je loše postavljeno ove sedmice i može donijeti probleme. Zato, više opreza u saobraćaju, to pod jedan. Pod dva, ako ste sportista, rekreativac – čuvajte se povreda. Pod tri, gledajte gdje idete da se ne biste “zakucali” u nešto.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info