Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Pun Mjesec će imati uticaja i na vaša poslovna dešavanja. Pošto on označava kulminaciju svega onoga što ste u prethodnom periodu radili, mnogi od vas će imati razloga da mu se raduju, jer će dobiti potvrdu svog rada, koja može ići i kroz promjene radnih mjesta, napredovanje ili velike pomake nabolje. U ovoj biste sedmicii trebali da vodite računa o tome da morate težiti kompromisu, jer ćete jedino na taj način dobiti ono što želite. Ukoliko dođe do prekida nekih saradničkih odnosa, ne žalite. Slobodno računajte da je pred vama nešto mnogo bolje.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju ličnosti dovešće do kulminacije dešavanja u partnerskim odnosima, sve u zavisnosti od toga koliko ste truda, volje i iskrenosti ulagali u svoje bitne relacije. One Vage koje su težile kompromisu, sada će osjetiti poboljšanje, smirivanje situacija i znatno lakše okolnosti koje će ići u vašu korist. Drugi pak, koji su više težili slobodi i istjerivanju neke svoje volje, sada će dodatno željeti razrješenje i u njihovim emotivnim odnosima može doći do dubljeg razmimoilaženja, čak i prekida. Vaša vladarka kreće direktnim hodom krajem ove sedmice i vi ćete ili probleme ili emotivni odnos ostaviti iza sebe. Ukoliko ste slobodni, na izlasku ste iz teškog i usamljeničkog emotivnog perioda. Prve naznake za poboljšanje i dobra dešavanja kreću u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Velike promjene raspoloženja biće prisutne kod mlađih pripadnika znaka. Kod starijih se mogu javiti problemi sa spavanjem, sa krvnim pritiskom, sa urinarnim traktom, kožom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info