Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Okolnosti vam ne idu naruku, a saradnici i poslovni partneri su sve teži za dogovor i kompromis. Teško vam je da se borite sa teretom svega što se dešava, ali ne odustajete od onoga što ste zacrtali. Sve se odvija mnogo sporije od onoga što ste vi očekivali, a vama je potrebna promjena što prije. Nekima od vas će se ona i otvoriti i to potpuno neočekivano, ali bi zahtijevala od vas potpuno drugačije usmjerenje i način funkcionisanja. Razmislite da li u ove zahtjeve možete da se uklopite. Podrška od strane drugih je prisutna, ali ona vam, bar za sada, ne može obezbijediti ono što vam je potrebno.

Ljubav. U vašem polju doma i porodice, Venera kreće direktnim hodom ove sedmice, ali će i dalje sve vrijeme biti u kvadratu sa Saturnom. U prevodu, neki prividan mir postoji, ali vi i bračni partner sada više funkcionišete kroz dužnost i obavezu jedno prema drugom, dok je emocija u drugom planu. U dužim emotivnim vezama, kod vas lično doći će do jedne velike promjene u stavovima i u načinu razmišljanja. Partner se i dalje ponaša isto, bez velike namjere da se promijeni ili da pokuša da se prilagodi. Sve ovo kod nekih od vas može dovesti i do odluke o prekidu veze. Sada sve zavisi od toga koliko ste spremni i koliko dugo možete da istrpite. Ukoliko ste slobodni, neki lijepi dani su pred vama. Više druženja, više izlazaka, više društvenih aktivnosti – na nekoj od njih možete upoznati osobu sa kojom ćete poželjeti nešto više od površnog poznanstva.

Zdravlje. S obzirom na to da sve ostalo ide zbrda-zdola, zdravstveni segment je još i najbolji kod vas. Bar tu možete da se opustite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info