Škorpija: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Pun Mjesec se ove sedmice dešava u vašem polju podsvijesti, donoseći vam da se osjećate stegnuto u okolnostima, tjeskobno i u neizvijesnosti u kom će pravcu dešavanja ići na dalje. S druge strane, u polju poslovne svakodnevnice, ove sedmice dolazi do konjukcije Sunca i Urana, što vas dodatno vuče u nerviranje i mnoge od vas “podbada” . Želite da što prije napravite neku promjenu pa možete biti preimpulsivni, prezahtjevni, suviše drastični u svojim postupcima. Savjet za vas je da ne presijecate neke saradničke odnose niti pravite rasprave sa kolegama, ukoliko niste stopostotno sigurni da ste u pravu i da je to dobar potez za vas.

Ljubav. Iako se ne možete pohvaliti trenutnom situacijom u svojim emotivnim relacijama i vidljivo je da nesklad između vas i voljene osobe postoji, ipak je ovo period kada se neki problemi mogu riješiti i na njih staviti tačka. Potrebno je da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas. I vi i partner ste spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo donijeti rezultate, pogotovo od drugog dijela sedmice, kada će obnovljena strast između vas dvoje dodatno sve “podgrijati”. Ukoliko ste slobodni, Venera u vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava kreće direktnim hodom i pravi aspekt seskstila sa vašim vladarom Marsom. Priče oko kojih ste se angažovali i trudili, sada će konačno početi i da se pokreću.

Zdravlje. Ova sedmica je za vas istovremeno i naporna i nepovoljna. Naročito za starije pripadnike i za one sa hroničnim bolestima, pogotovo ako se one vezuju za srce, za krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info