Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Sve vezano za poslovni segment se uskovitlalo, uznemirilo, dešavaju se promjene na dnevnoj bazi, a vi pokušavate da pohvatate konce dešavanja i da se u svemu ovome snađete. Iako teško, uspijevate da ostanete fokusirani i koncentrisani na ono što je najbitnije i nećete loše proći tokom ovog perioda. Štaviše, nekima od vas idu promjene radnog mjesta, promjene pozicije ili promjene u poslovnom okruženju koje vam odgovaraju. Sa kolegama nećete imati baš miran i skladan odnos pa ćete nekima od njih “zatvoriti vrata”, makar na neko vrijeme.

Ljubav. Ako ste slobodni, zauzmite niski start i spremite se za pokret, pogotovo ako se vaši emotivni napori sada odvijaju ka pravcu prošlosti i bivših emotivnih partnera. Ove će sedmice doći do kulminacije dešavanja u ovom segmentu. Prošlost je toliko “stisla” da se više ne može izdržati i vi ćete napraviti neki odlučujući potez, nešto što će cijelu situaciju preokrenuti. Izvijesno je da može doći do susreta, razgovora pa i strasti sa bivšim emotivnim partnerom. Gdje ćete vas dvoje poslije, to je već neka druga priča i ostaje na vama da je ispričate. U vašim emotivnim relacijama, čini se da ćete, makar jednim dijelom, uspjeti da doprete do voljene osobe. Da vas konačno “čuje” kako treba. Da shvati šta vam je potrebno, šta vam smeta i kako se osjećate. Ovo može biti dobar početni korak. Sada ostaje da polako zajedno idete dalje u nekom boljem smjeru.

Zdravlje. Nešto jači problemi sa zdravljem, naročito kod pripadnika starije populacije ili kod onih koji imaju hroničnih tegoba. Prekontrolišite šećer, pritisak. Unosite više tečnosti. Neki od vas mogu imati i alergijske reakcije, naročito na hranu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info