Rak: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Venera u vašem polju planova, ekspanzije, inostranstva, kreće direktnim hodom i formira sekstil sa Marsom iz vašeg polja podrške, kontakata veza. Za svoje planove sada možete očekivati i podršku i pomoć od strane onih koji su vam je obećali. Neki ljudi će i te kako biti spremni da vam izađu ususret, podsjetite ih na sebe. Kod nekih od vas evidentne su i velike promjene u polju karijere – moguća je promjena posla, napredovanje ili ekspanzija poslovanja. Dobićete potvrdu svoje vrijednosti.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju doma i porodice uticaće na Rakove u bračnim zajednicama, sve u zavisnosti od toga u kom su pravcu išli sa partnerom u prethodnom periodu. Ukoliko nije bilo spremnosti za kompromis, dešavanja ove sedmice samo mogu voditi u još dublji raskol pa i trajno odvajanje. Ukoliko je u vašim bračnim relacijama bilo truda i volje da se stvari poprave, sada možete doći na stabilnije i sigurnije tlo. U postojećim emotivnim vezama poboljšava se kvalitet odnosa, a neki od vas će ozbiljno početi da razmišljaju i o zajedničkom životu ili formiranju bračne zajednice. Ukoliko ste slobodni, i te kako je velika mogućnost za ulazak u jedan ozbiljniji odnos tokom ove sedmice. Emotivna priča kreće preko posla ili preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža.

Zdravlje. Prekontrolišite stanje urinarnog trakta, bubrega, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka. Kod mlađih se mogu javiti problemi sa alergijama, osipi i ekcemi na koži.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info