Ovan: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Merkur, koji vlada vašom komunikacijom i kontaktima, ide retrogradno kroz polje posla i novca pa svakako očekujte nešto težu komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima. Neki od njih vas mogu izbacivati iz takta i bilo bi zaista lijepo da se oduprete povremenim impulsima da neke od tih saradnji i završite. Više vam se sada isplati da budete strpljivi, jer ćete na taj način do kraja sedmice doći do konkretnih rezultata i dogovora. Više su vam otvorene šanse koje se vezuju za segment inostranstva.

Ljubav. U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, dešava se u prvom dijelu sedmice pun Mjesec koji će dovesti do kulminacije dešavanja u vašim bitnim relacijama. U odnosu na to kako ste se u proteklom periodu ponašali u kontaktu sa voljenom osobom, zavisiće i krajnji rezultat. Neki odnosi mogu u ovom periodu prestati da postoje, jer neće više biti moguće uskladiti se. One emotivne relacije koje “prežive” imaju i te kako veliku mogućnost da napreduju i stabilizuju se u kratkom vremenskom roku. Evidentno je veliko poboljšanje u vašim bitnim odnosima već do kraja sedmice. Oni koji su slobodni mogu se zaljubiti “na blic” i već u drugom dijelu sedmice otpočeti vrlo intenzivan kontakt sa jednom osobom. Poznanstva idu preko društvenih mreža, izlazaka ili segmenta prijatelja.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na srce, na probleme sa pritiskom ili na krvne sudove. Što se mlađih tiče, pokušajte da se ne stresirate mnogo. Nađite način za opuštanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info