Lav: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. U vašem polju karijere Merkur je krenuo retrogradnim hodom, vraćajući vas na neke stare situacije, tražeći da ih riješite i stavite tačku na njih. Ne treba zanemariti i to da u ovoj sedmici mogu neke vaše greške i propusti isplivati na svjetlost dana pa nemojte da se nervirate oko toga već prionite da ovo sanirate što prije. Što se vaših planova tiče, naročito ako se oni vezuju za rad sa strancima, doći će do velikih promjena. Iako će sve ovo ići kroz nervozu, krajnji rezultat je više nego povoljan po vas.

Ljubav. Pun Mjesec u polju komunikacije i dogovora svakako će u velikoj mjeri uticati na vaše emotivne odnose. Vi ćete postajati sve nervozniji i napetiji i činiće vam se da voljena osoba samo traži način da vas dodatno iznervira i izbaci iz takta. Naravno, jako je malo vjerovatno da je baš tako, ali vas neće biti moguće ubijediti pa je više nego izvijesno da ćete ove sedmice imati par svojih dramatičnih nastupa, da će pasti neke teške riječi, ali i da će vaša ljutnja trajati jako kratko. U prevodu, ništa se spektakularno neće dogoditi, neće biti pravog prekida sa voljenom osobom, samo će biti mnogo drame i napetosti. Ako ste slobodni, pojava jedne osobe bi mogla da vas “lupi po sred čela” – dok kažete keks, možete se upustiti u priču sa njom, bez velikih razmišljanja i planova. Neka traje koliko traje.

Zdravlje. Stes i napetost će se odraziti na sve pripadnike ovog znaka. Starija generacija neka više obrati pažnju na srce, na probleme sa pritiskom i krvnim sudovima. Kod mlađih je moguća jača glavobolja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info