Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Pun Mjesec koji se dešava početkom ove sedmice u vašem polju karijere, svakako će Jarčevima donijeti kulminaciju dešavanja koja su u proteklom periodu pokrenuli. Svakom prema zaslugama i u zavisnosti od toga koliko ste bili angažovani. Neki od vas zaista sada mogu očekivati velike pomake i napredovanje, a ako ništa drugo, makar ćete dobiti novu poslovnu šansu koja je i te kako povoljna po vas. Dok vladar vašeg znaka ide unazad, to jest do avgusta ove godine, očekujte da svi vaši napori urode plodom.

Ljubav. Ukoliko ste u emotivnim relacijama i vama je samima jasno da tu stvari odavno ne funkcionišu kako treba. Kod nekih od vas može doći i do prekida odnosa i trajnog odvajanja od osobe sa kojom su, što će vam i pored svih nedaća kroz koje ste prošlli ipak donijeti tugu i žaljenje zbog još jedne ugašene ljubavi. Neki drugi će formalno održavati odnos, dok će zato “sa strane” biti u nekim pričama i pričicama koje će se uglavnom vezivati za prošlost. Osoba koju ste nekada voljeli sada može biti jako prisutna u vašem životu i neki od vas će se prepustiti slatkom zovu sjećanja. Ta prošlost aktuelna je i kod slobodnih pripadnika ovog znaka – bivši partneri će se svakako pojavljivati, neki od njih će vas svojim kontaktom “žacnuti” u srce, ali generalno gledano, samo od vas zavisi da li ćete poželjeti da uđete u ovo ili ne. Bilo bi najbolje da se osvrnete oko sebe, jer novih, kvalitetnih osoba, ima u vašoj blizini.

Zdravlje. Zdravstveni segment je promjenjiv tokom ove sedmice. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju je eventualna mogućnost povreda pa, ukoliko ste sportista ili rekreativac, vodite računa o tome. Takođe, pazite gdje hodate, ne idite zamišljeni i kao muva bez glave. Kod nekih od vas može se povremeno javljati blaga depresija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info