Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Pun Mjesec u polju posla i novca dešava se u prvom dijelu ove sedmice i donijeće vam kulminaciju dešavanja koja ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sada se mogu pokrenuti poslovne priče oko kojih ste se trudili i angažovali i vidjeti rezultati kojima ste se nadali. Konjukcija Sunca i Urana u vašem polju promjena svakako će u dodatnoj mjeri uticati na situacije kod vas. Jedino na šta je potrebno da obratite pažnju jeste da ne budete previše impulsivni i zahtjevni u dogovorima. Budite korektni prema drugima i nadajte se najboljem. Sa nadređenima sada možete ostvariti mnogo stabilniju komunikaciju.

Ljubav. U vašim emotivnim relacijama, stanje ove sedmice nije savršeno, ali je bitno da ga možete u velikoj mjeri popraviti. I vi i partner ste raspoloženi za razgovor, za dogovor, za neke lijepe poteze jedno prema drugom. Biće naglašena i nježnost, romantično raspoloženje, a od drugog dijela sedmice i strast će početi između vas dvoje da jača. Iskoristite ove okolnosti koje su trenutno na vašoj strani i poboljšajte odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, lako se možete zanijeti nekim ko se odskora pojavio u vašoj blizini. Vaši pokušaji da ovu osobu osvojite su već postojali u proteklom periodu i sada ćete ih samo pojačati. U drugom dijelu sedmice moguće je da dođe i do ljubavnog susreta pa čak i erotskog kontakta i sve ovo će uticati na vas da se osjećate kao da ste na sedmom nebu.

Zdravlje. Znate i sami koje su vaše “slabe tačke” i potrebno je da im više posvetite pažnju ove sedmice. Retrogradnost vašeg vladara govori o tome da se morate pozabaviti pitanjima zdravlja. Kod starijih pripadnika znaka jače mogućnosti za probleme sa grlom, ali i sa krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info