Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Vaš vladar Merkur je retrogradan i u znaku Bika, što baš i nije najpovoljnija pozicija, jer vam donosi da teže rješavate neke probleme, da ste statičniji i da vam je potrebno mnogo više energije nego inače. No, to ne znači da je potrebno da sjedite i da čekate da se sve riješi samo od sebe. Naprotiv. Potrudite se da se vratite na neke prethodne situacije, da ih ponovo sagledate, uvidite gdje ste pogriješili i na koji način bi se to moglo ispraviti. Imate pravu podršku od drugih, potrebno je samo da ih zamolite za savjet i pomoć.

Ljubav. Evidentno je da niste zadovoljni trenutnom situacijom u svojim emotivnim vezama i brakovima. Ne treba gledati baš sve crno, ali je i te kako potrebno da pokušate da sjednete i razmislite šta je ono što ne valja i šta biste vi mogli učiniti da to popravite. Ako ne možete da pronađete rješenje sami, potražite savjet od prijatelja ili bračnog savjetnika. Partner nije zatvoren za komunikaciju sa vama, ali želi da se na drugačiji način ponašate i postupate. Razmislite i o njegovim primjedbama, možda one i jesu na mjestu. Ukoliko ste slobodni, u vašem polju ljubavi, zabave i životnog zadovoljstva ove se sedmice dešava pun Mjesec. Vaše angažovanje oko jedne osobe ili pokušaji da bivšeg partnera vratite u svoj život, sada konačno mogu biti realizovani.

Zdravlje. Period manjka energije i disbalansa u organizmu se nastavlja i dalje. Više tečnosti, više zdrave hrane, vitamina i minerala, više odmora – pomoći će mlađim Blizancima. Kod starijih pripadnika znaka – laka prehlada može se brzo pretvoriti u jaču respiratornu infekciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info