Bik: Sedmični horoskop za period od 10.04. do 17.04.2017.

0

Posao. Mars u vašem znaku daje vam veliku snagu i probojnost, a Merkur koji je retrogradan – upućuje vas da se bacite na realizaciju poslovnih planova i projekata iz prethodnog perioda. Potrudite se da neke kontakte ponovo aktivirate, da se više angažujete oko saradnika koje ste možda zapostavili ili stavili u drugi plan. Polje podrške od drugih je izuzetno jako pa je sada pravi trenutak da zatražite uslugu koja vam je obećana ili da se pozovete na uticajne ljude koje imate u svojim kontaktima.

Ljubav. Venera, vladarka vašeg znaka, krajem ove sedmice kreće direktnim hodom. Iako će u vašim emotivnim relacijama biti povremenih problema i očigledno je da ih sada ne možete riješiti odjednom, ipak vam se otvara velika mogućnost da odnos sa voljenom osobom sredite. Ono što će biti neophodno je vaša inicijativa i angažovanost i nemojte očekivati da će se sve riješiti bez vašeg uticaja. Priđite voljenoj osobi na neki ljepši, “mekši” način, sa više ljubavi i vidjećete da ovaj sistem “pali”. Jačanje strasti je evidentno. Slobodni Bikovi mogu, prilično neočekivano, jedno prijateljstvo ili površno poznanstvo podići na mnogo viši nivo. Inicijativa jedne osobe prema vama je više nego očigledna i lako ćete “popustiti” pod njenim udvaranjem. Mogućnost za početak nove ljubavne priče.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmaranja, više vremena za sebe. Dobro je što sada lakše nego inače obnavljate energiju, ali nemojte se iscrpljivati do krajnjih granica. Stariji pripadnici znaka, naročito oni koji imaju problema sa pritiskom, trebali bi češće da se kontrolišu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info