Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Venera se početkom sedmice vraća u vaše polje posla i novca. Sad bi baš bilo fino kada biste se usmjerili na neke situacije u poslovnom segmentu koje ste u prethodnom periodu propustili ili niste bili zadovoljni njihovim odvijanjem. Ono čemu budete posvetili pažnju, ali samo uz veliku odgovornost i usmjerenost, vrlo brzo će početi da pokazuje solidne rezultate. U komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima ćete biti dramatični, praviti predstavu, u svakom slučaju – pretjerivati. Nemojte neke ljude otjerati od sebe svojim stavovima i postupcima. Više kompromisa!

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi i životnih zadovoljstava, stacionaran je ove sedmice u znaku Bika i vašem polju doma. U prevodu, ako ste slobodni i ako je nešto “mrdalo” na planu ljubavi u prethodnom periodu, sada će se u potpunosti zaustaviti. Komunikacija koju ste imali sa nekim ko vam je privlačan je u zastoju i vi imate samo par opcija: ili da gurate na silu (što će funkcionisati vrlo slabo) ili da se zatvorite u kuću (što baš i nije neka opcija) ili pak da se posvetite sebi, svojim prijateljima i nekim drugim stvarima koje vas čine srećnima (vjerovatno i najbolja opcija). U vašim emotivnim relacijama, vi ste postali teški kao crna zemlja i vjerovatno samo vaše mučeno voljeno biće zna kako izlazi na kraj sa vama. Da je drugoj strani lako – nije, nimalo.

Zdravlje. Što se hrane tiče, o tome sam vam već pisala, ali nije zgoreg ponoviti – potrebni su vam vitamini I minerali, a ne šećer I prazne kalorije! Dalje – zaista bi bio red da se više posvetite šetnji, fizičkoj aktivnosti, boravku na svežem vazduhu. Ne zatvarajte se u kuću.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info