Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Shvatili ste da ste neke stvari zapostavili i da ćete morati ozbiljno da se potrudite ukoliko hoćete da ih ponovo stabilizujete. Kvadrat vaše vladarke sa Saturnom donosi vam povećanu odgovornost i spremnost da “zapnete” kada su obaveze u pitanju, iako vam to neće biti nimalo drago. Ipak, znate da sada morate funkcionisati tako i nećete odustati. Ako ste započeli neke pregovore sa partnerima, oni će ići dosta sporo ove sedmice i biće potrebno mnogo usaglašavanja da bi se pronašla “zlatna sredina”.

Ljubav. Vaša vladarka Venera se vratila u znak Riba, ali i u polje vaše svakodnevnice i trenutno je u kvadratu sa vladarom polja ljubavi, Saturnom, koji je takođe retrogradan. U prevodu: za slobodne pripadnike ovog znaka – prazno i pusto. Sad se kajete i žalite zbog toga što ste neke stvari u prethodnom periodu propustili, ali od toga mala vajda. Uglavnom vam se neće dešavati baš ništa, a ako i naleti koji zabavni momenat, on neće biti dovoljan da vas “podigne”. U vašim emotivnim relacijama, svjesni ste da nimalo niste zadovoljni i da ćete morati ozbiljno da prionete na sređivanje odnosa sa voljenom osobom. To ove sedmice baš i neće biti lako, jer vi želite jedno, a partner nešto potpuno deseto. No, to vas ne sprečava da se trudite i dalje, zar ne?

Zdravlje. Neki od vas će sami od sebe, a neki na teži način, shvatiti da odgovornost prema zdravlju mora da im bude na prvom mjestu. Kod starijih pripadnika znaka – vraćanje hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info