Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Usporavanje pa onda i zastoj u poslovnim obavezama će biti više nego evidentan tokom ove sedmice. Počećete da kasnite sa onim što morate uraditi, jer vas teret nagomilanih dešavanja pritiska sa svih strana. Želite da napravite neke promjene u dogovorima, ali i to se sada odvija uz velike teškoće. Doduše, neki od vas će u drugom dijelu sedmice dobiti ozbiljnu poslovnu ponudu koju bi morali da uzmu u obzir i razmisle o njoj. Nemojte odmah smatrati da nećete uspjeti da se snađete u ovom poslu – imajte više vjere u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav. Ako ste slobodni, niste zadovoljni, ali ne želite ni da nekoj osobi iz prošlosti dozvolite da vam se vrati u život, iako ona to uporno pokušava. Opametili ste se po nekim pitanjima i ne želite da opet odete u neraspoloženje i razočaranost. Zato ćete pokušati da svoju pažnju usmjerite na drugu stranu, na posao i prijatelje. Doduše, baš preko ovih segmenata možete tokom ove sedmice i upoznati neke zanimljive osobe. To za sada ne ide u pravcu emotivnih priča, ali nikad se ne zna. U vašim emotivnim relacijama, planeta koja vlada ozbiljnim partnerstvima, Merkur, trenutno je stacionarna (stoji) – partner je zauzeo čvrste stavove po nekim pitanjima i nema namjeru da odustane od njih. Sve ovo vam se baš i ne dopada, ali pokušavate da se prilagodite, da ne biste pravili još jednu svađu u nizu.

Zdravlje. Sem ishrane, potrebno je da obratite pažnju i na druge stvari. Suviše se trošite, povremeno previše nervirate. Gurate sebe na posljednje mjesto, umjesto da se ozbiljno posvetite zdravstvenom segmentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info