Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Sve se u poslovnom segmentu sada odvija pod pritiskom, ali vi pokušavate da konce dešavanja držite u svojim rukama. Nekako uspijevate da i najkomplikovanije poslovne situacije okrenete u svoju korist ili da makar zadržite postojeće stanje. Neki ljudi sa kojima radite na dnevnoj bazi vam idu na nerve i istinski se trudite da im ne saspete u lice sve što imate. Takođe, njihovi potezi vam nanose štetu ili vas usporavaju u onome što vi želite da pokrenete. Zato savjet – nemojte se mnogo oslanjati na druge.

Ljubav. Ako ste slobodni, retrogradna Venera se početkom ove sedmice vraća u vaše polje ljubavi. Osjetićete težinu, neispunjenost, veliku potrebu da pored sebe imate osobu koju ćete voljeti i koja će voljeti vas. Pošto takvih trenutno nema na vidiku, bar ne novih, počećete da žalite za prošlošću, da idealizujete neke ljude koje znate odranije i da pokušavate da tu napravite neki konkretniji potez. Do polovine sedmice ostvarićete komunikaciju sa osobom iz prošlosti.U vašim emotivnim relacijama, najveći je problem taj što ljubavi ima, ali što vas dvoje trenutno niste spremni da se uklopite i što vas životne okolnosti, u kojima ste, dodatno odvajaju. No, sada je izgleda pravi momenat da oboje zastanete, da razmislite šta možete popraviti u odnosu sa osobom koju volite. Za početak, mogli biste da pokažete više razumijevanja, nježnosti i pažnje.

Zdravlje. Sem nervoze i pritiska na podsvijest, koji su i te kako prisutni u ovom periodu, možete imati zdravstvenih problema i ako budete pretjerivali u hrani, u iscrpljivanju, u nemarnom odnosu prema sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info