Ribe: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Ove sedmice vam slijedi jedna prilično neočekivana poslovna ponuda, bukvalno “iz vedra neba”. Malo ste zbunjeni cijelom situacijom, a iskreno rečeno, niste ni sigurni kako biste se snašli u svemu tome. Razmislite, ne odbijajte automatski, ako je potrebno pitajte osobu kojoj vjerujete i potražite savjet. Generalno gledano, stacionarni Merkur u polju komunikacije i dogovora sada vam donosi kontakte sa teškim ljudima, sa kojima ćete vjerovatno morati da se ubjeđujete i dokazujete im neke stvari za koje znate da ste u pravu. Ne nervirajte se i ne dozvolite da vas izbace iz takta.

Ljubav. Drage slobodne Ribe, Venera se u retrogradnom hodu vratila u vaš znak i polje ličnosti. Ovaj aspekt, to je istina, označava sve naglašeniju potrebu za ljubavlju i velike pokušaje da je pronađete, ali najviše se vezujući za prošlost. No, ima ovaj aspekt i svoju drugu stranu, a ona bi bila – negdje ste u proteklom periodu, u prošlim dešavanjima, zaboravili jednu stvar: da ste sami sebi na prvom mjestu i da je potrebno da volite SEBE! Zato ove dane iskoristite da ugodite sebi, da napravite neke lijepe promjene, da uživate u malim životnim zadovoljstvima. U vašim emotivnim relacijama, velika je vaša potreba za partnerom, za bliskošću i nježnošću sa njegove strane. No, voljena osoba je trenutno u nekim svojim problemima pa ćete morati da se zadovoljite povremenim, rijetkim zajedničkim momentima.

Zdravlje. Usmjerite se na neke sitnije zdravstvene tegobe koje vučete već neko vrijeme i krenite da ih rješavate. Sada to možete dosta lako i bez problema obaviti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info