Rak: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Venera se u svom retrogradnom hodu vraća u vaše polje koje se vezuje za inostranstvo, za planove, za proširenje poslovanja. Osjetićete veliku potrebu da u ovim segmentima nešto pokrenete i to što prije. Ipak, Merkur koji vlada vašim poljem komunikacije i dogovora u ovoj je sedmici stacionaran (stoji) pa je izvjesno da će vam biti potrebno dosta strpljenja da biste komunikaciju sa ljudima, koji su vam poslovno važni, “pogurali”. Neko vam može predložiti nov posao, novo radno mjesto – dobro razmislite da li se u ovo uklapate.

Ljubav. Ako ste slobodni, više ćete ove sedmice biti zainteresovani za emotivna dešavanja. Osjećaćete da vam je sve više potrebno da pored sebe imate osobu sa kojom možete podijeliti neke lijepe momente, ali i svoje probleme i strahove. Moguće je da je u vašoj blizini već osoba koja vam se dopada pa, ako ona nije bila sklona inicijativi u prethodnom periodu, sada biste vi mogli postati malo aktivniji. Ne čekajte dugo – već prvi dani sedmice su dobri da joj se obratite i pozovete je na neko druženje ili izalazak. U vašim emotivnim relacijama i vi i partner ste već uveliko svjesni da ne možete optužbe svaljivati jedno na drugo već da se oboje morate posvetiti svom odnosu, ukoliko mislite da se on i nastavi. Dobar je momenat da jedno drugom pružite pažnju, da napravite neki konkretniji pomak nabolje.

Zdravlje. Samo kod starijih pripadnika ovog znaka mogu se javiti povremene tegobe u ovoj sedmici. One će se, uglavnom, vezivati za pritisak ili za mokraćne kanale, urinarni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info