Ovan: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Sunce u vašem polju ličnosti praviće opoziciju sa Jupiterom iz polja poslovnih partnera – ne budite prezahtjevni ili arogantni prema onima sa kojima sarađujete, da vam neke šanse ne bi izmakle iz ruku. Na svu sreću, tu je i dobar trigon sa Saturnom pa možete naći u sebi smirenost, sagledati neke situacije na pravi način i postaviti se onako kako je najbolje za vas, ali i za drugu stranu. Zbog stacionarnosti Merkura u polju posla, obratite pažnju na papirologiju i dokumentaciju. Završite sve što imate na vrijeme.

Ljubav. Ako ste slobodni, sve što se ove sedmice bude dešavalo na emotivnom planu imaće neku povezanost sa prošlošću. Ovo ne moraju biti samo bivši ljubavnici već i osobe koje ste nekada poznavali i sa kojima ste izgubili kontakt. Mogućnosti za slučajne susrete ili za poruku “iz vedra neba”. Iako će vam sve ovo uglavnom prijati, nemojte previše očekivati od ovakvih dešavanja i osoba koje vam se vraćaju u život. Moguće je da se pojavljuju samo da biste zaključili neke priče. Ako ste u emotivnim relacijama, Venera, planeta koja vlada vašim ozbiljnim partnerstvima i brakom, vraća se u polje podsvijesti i tajni u kojem će boraviti sve do kraja aprila. Jako je bitno da neke svoje nedoumice raščistite, ali i da ne pravite nove probleme koji bi samo mogli ugroziti odnos sa osobom koju volite.

Zdravlje. Osim problema sa ishranom i varenjem, koji je nekako najistaknutiji, kod starijih pripadnika znaka naročito, mogu se javiti problemi sa krvnim sudovima, pritiskom, srčane aritmije. Budite redovni u uzimanju medikamenata koji su vam prepisani od strane doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info