Lav: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. U polju karijere, pored Marsa koji je tu prisutan već neko vrijeme, smjestio se i Merkur koji je u ovoj sedmici stacionaran (stoji), a koji će i te kako uticati na to da odnos sa nadređenima, ali i sa onima sa kojima sarađujete, bude komplikovan i zahtjevan. Moraćete da ulažete mnogo više energije nego do sada da biste neke situacije pokrenuli i realizovali. S druge strane, vi ćete sebi povremeno dodatno otežavati situaciju, zato što ćete pokušavati da završavate poslove na pet strana, što će se pokazati kao prilično zahtjevno i naporno.

Ljubav. U vašem polju ljubavi Saturn kreće retrogradnim hodom, ostvarujući kvadratni kontakt sa, takođe, retrogradnom Venerom. Ako ste slobodni, bićete neuobičajeno sentimentalni, razmišljaćete o prošlosti, a neki od vas će se možda i “lomiti” da li da ostvare kontakt sa osobom koju su ranije voljeli ili sa kojom imaju neke lijepe uspomene. Nekih posebnih noviteta i poznanstava, na koje bi vrijedilo trošiti riječi, ove sedmice neće biti. Ako ste u emotivnim relacijama, uglavnom uspijevate da ostvarite kakav takav balans sa voljenom osobom. Nije to baš uvijek lako, ali vi ste stabilni i ne želite da situaciju ispustite iz ruku. Nemojte da vam svakodnevnica sa voljenom osobom bude samo obaveza, uljepšajte je nekim izlascima, nekim iznenađenjima.

Zdravlje. Energetski ćete se iscrpljivati i to u velikoj mjeri i potrebno je da svoju snagu nadoknadite kroz adekvatnu ishranu, kroz više sna i kroz odmor. Ne smijete smetnuti sa uma stanje svog imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info