Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Može se tokom ove sedmice napraviti pokoji dobar dogovor sa poslovnim partnerima. To, doduše, neće ići lako niti ćete moći da isposlujete baš sve uslove koje želite, ali ni ovo nije nimalo loše. Neki ljudi će pokušavati da vas posavjetuju, da vas usmjere po nekim pitanjima za koja smatraju da griješite – nemojte se odmah nalaziti uvrijeđenima, ne odbijajte pomoć koja vam se nudi. To je dobro po vas, a to ćete i sami shvatiti ukoliko samo budete spremni da saslušate. Nemojte dozvoliti da vam se gomilaju papiri, da dokumentacija ostaje nesređena i za “neki drugi dan”. To će vam napraviti problem, vrlo brzo.

Ljubav. Mars u polju ljubavi je vrlo aktivan ove sedmice, ali zato je Merkur, planeta koja vlada komunikacijom, stacionaran i bez velikog uticaja. U prevodu – vjerovatno postoji osoba koja vam se jako dopada i intenzitet zainteresovanosti se kod vas ne smanjuje, ali ćete primijetiti da komunikacija slabi i činiće vam se da se, umjesto da se približavate, samo udaljavate jedno od drugog. Potrudite se da nit koja vas spaja ne nestane, održavajte makar povremenu komunikaciju. U vašim emotivnim relacijama, partner će se ove sedmice otvoriti i konačno vam “istresti” sve ono što vam zamjeri i što mu se ne dopada u vašem ponašanju. Shvatićete da druga strana misli da više ljubavi u vama nema, da ste se distancirali i da gledate samo svoje interese. Ukoliko to nije tako, trebalo bi da preduzmete nešto po ovom pitanju i da popravite odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje. Moguće su alergijske reakcije i kod mlađih i kod starijih pripadnika ovog znaka. Ovi drugi bi takođe trebalo i da provjere sve ono što se vezuje za mokraćne kanale i urinarni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info