Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Ulažete velike snage u neke poslovne situacije koje ste pokrenuli u proteklom periodu, ali još uvijek niste zadovoljni brzinom kojom se sve odvija. Štaviše, sve ovo vam odnosi dosta vremena i truda pa ponekad imate osjećaj da se vrtite u začaranom krugu i da ne uspijevate da konkretno postignete ništa. Ne odustajte od onoga što ste pokrenuli, vrlo brzo će neke stvari početi da se odvijaju u pravcu koji vi želite. Razmislite o obnavljanju saradnje sa partnerima sa kojima ste ranije imali skladan i isplativ odnos.

Ljubav. Vladar vašeg polja ljubavi, Saturn, ove sedmice kreće unazad i biće u kvadratu sa retrogradnom Venerom, dok vladar vašeg znaka, Merkur, stoji. Slobodne Djevice se preispituju oko nekih osoba, odmjeravaju da li da pokrenu neku priču ili ne, razmišljaju o prošlosti. Male su šanse da tokom ovog perioda povučete bilo kakav konkretniji potez, bilo da su u pitanju bivše ljubavi ili neko ko je već izvjesno vrijeme u vašoj blizini i pokazuje zainteresovanost za vas. Sačekaćete i možda je tako i najbolje. Kod onih koji su u emotivnim relacijama, Venera se vraća u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka, donoseći veću potrebu za skladom, za boljim kontaktom sa voljenom osobom. Ipak, trebaće truda da biste uzdigli svoje odnose, ali vjerovatno to sada i želite da uradite.

Zdravlje. Potrebno je više odmora, više vremena samo za sebe. Takođe, opet ste upali u period kada svoje zdravlje stavljate na posljednje mjesto. Moraćete ozbiljnije da se posvetite ovom segmentu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info