Blizanci: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Venera se početkom sedmice vraća u vaše polje karijere, pozicije, budeći u vama potrebu da riješite neke zaostatke iz prethodnog perioda, ali i da pokušate da obnovite neke saradničke odnose ili makar ispravite propuste prema onima sa kojima imate korektnu saradnju. U narednom periodu moraćete da pokažete više odgovornosti, više spremnosti da ozbiljno prionete na posao, jer će se okolnosti pokrenuti mnogo brže nego što ste to očekivali pa ćete shvatiti da nemate dovoljno vremena za sve što morate uraditi.

Ljubav. Slobodni Blizanci, očigledno polako ulazite u vrijeme kada će samo ono što je prošlo biti aktuelno i na dnevnom redu. Morate se vratiti “korak unazad” da biste mogli produžiti dalje. Vladarka polja ljubavi i životnih zadovoljstava, Venera, u svom retrogradnom hodu se vraća u znak Riba i kvadrat sa Saturnom, dok vladar vašeg znaka “stoji” takođe se spremajući da se vrati putem koji je već prošao. Suočite se sa prošlošću da biste je pobijedili u potpunosti ili da biste izvukli nauk iz svega ovoga. Što se tiče onih koji su u emotivnim relacijama – i vama se preporučuje da sagledate odnos sa voljenom osobom i uvidite da li nešto možete uraditi da ga popravite. Pokušajte da zajedničke momente sa partnerom uljepšate i oplemenite, da biste se i vi i druga strana osjećali bolje.

Zdravlje. Neka statičnost će se uvući u vas. Biće vam teško da se pomjerite s mjesta, imaćete manjak energije i osjećaćete se dosta “izduvano”. Kod starijih Blizanaca mogući su i problemi sa spavanjem ili sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info