Bik: Sedmični horoskop za period od 03.04. do 10.04.2017.

0

Posao. Ni sami niste sigurni kako da riješite ili na koji način da pokrenete neke situacije u poslovnom segmentu koje su vam bitne. Ne djelujte naprečac, ne odlučujte se za neke poteze ako o njima niste prethodno dobro razmislili, mada bi bilo dobro i da potražite pomoć nekog ko je po ovim pitanjima iskusniji od vas. Ne pokrećite ništa novo, bolje je da ove dane iskoristite i da privedete kraju neke obaveze, naročito one koje se vezuju za dokumentaciju, za bilo kakav vid dozvola ili licenci vezanih za vaš posao.

Ljubav. Venera, planeta koja vlada vašim znakom, početkom sedmice se vraća u znak Ribe, a Merkur, koji vlada vašim poljem životnih zadovoljstava i ljubavi, postaje stacionaran u vašem polju ličnosti. Za slobodne je ovo momenat kada neće biti otvoreni za nove ljude u svom ljubavnom životu. Razmišljaćete o prošlosti, o greškama i propustima koje ste napravili, ali i o tome koliko su se neki ljudi koje ste voljeli pokazali kao sebični i nespremni da pruže emociju. Ne pravite nikakve značajne poteze u pravcu obnove odnosa ili komunikacije sa nekim osobama, sačekajte i još malo razmislite da li je to ono što zaista želite. Ukoliko ste u nekoj emotivnoj priči, niste zadovoljni, ali nemate više ni snage da se raspravljate i dokazujete. Povući ćete se i ućutati, nadajući se da će voljena osoba ovo shvatiti baš onako kako treba.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka će početi ponovo da osjećaju neke tegobe, za koje su već mislili da su ih se riješili zauvijek. Pridržavajte se savjeta od strane doktora. Kod mlađih Bikova, potrebno je više kretanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info