Vodolija: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Venera će skoro tokom cijelog mjeseca biti u vašem polju posla i novca, u kvadratu sa Saturnom, vladarom vašeg znaka. Čini mi se da ćete i te kako umjeti da povučete ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju, jer vam je sada naročito bitno da se u segmentu finansija u potpunosti stabilizujete. Pun Mjesec u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije, početkom druge dekade aprila, donijeće vam velike mogućnosti da ostvarite ono što ste u proteklom periodu pokrenuli i oko čega ste se jako angažovali. Nagrada za trud će biti tu. Pošto će vaše polje komunikacije, dogovora, biti naglašeno tokom cijelog aprila mjeseca, moći ćete da ostvarite više uspješnih dogovora i saradnji. Doduše, tu će biti povremenih zastoja i preskakanja prepreka, ali ćete sa tim uspjeti da se izborite na pravi način.

Ljubav. Mars u vašem polju doma i nije toliko loše pozicioniran tokom aprila mjeseca i njegov uticaj biste mogli super iskoristiti ako imate namjeru da nešto sređujete oko kuće, da krečite, da pomijerate namještaj ili nešto tog tipa. U svakom slučaju, ovaj mjesec vam donosi veliku potrebu da se NEŠTO DEŠAVA. Ako bude statičnosti u odnosu sa voljenom osobom, vi ćete se potruditi da osmislite neku akciju, da iznenadite partnera, ili u krajnjem slučaju malo rasprave neće škoditi, čisto da ne bude ustaljena svakodnevnica. Moraćete da štedite pa nećete željeti baš da se razbacujete na neke ekstravagantne provode. Zato ćete, na primjer, moći da organizujete neku žurku kod kuće ili okupljanje prijatelja. Generalno, odnos sa voljenom osobom neće biti nimalo loš, a s obzirom na to da se u posljednjoj sedmici aprila mlad Mjesec dešava u vašem polju doma i porodice, naredni period vam može donijeti samo bolje funkcionisanje. Ako ste slobodni, vladar polja ljubavi Merkur je retrogradan, kao i vaš vladar Saturn, koji će tokom cijelog mjeseca biti u kvadratu sa, takođe, retrogradnom Venerom. Sve nešto “retro”, jelda ? Naravno, u ovakvim okolnostima, prvo će vam na pamet pasti bivši emotivni partneri, a ne bi bilo ništa čudno da naletite na nekoga od njih i to naročito u drugoj polovini aprila. Što se noviteta tiče, tu nema nekih značajnijih promjena, osim ukoliko imate namjeru da uživate, da se prepustite strastima u nekom odnosu za koji ćete od samog početka biti svjesni da je prolazna stavka u vašem životu.

Zdravlje. Mnogo aktivnosti, mnogo rekreacije, mnogo pokreta – ovo vas svakako čeka tokom aprila pa umjesto da jurite s posla na posao, bolje obujte patike i krenite u šetnju ili trčanje. U ovom mjesecu imate prilično dobre zdravstvene predispozicije – osjećaćete se odlično!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info