Vaga: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Vaša vladarka se vraća u polje poslovne svakodnevnice, odgovornosti i obaveza i tu će boraviti maltene tokom cijelog aprila, sve vrijeme u kvadratu sa retrogradnim Saturnom. Šta to za vas znači? Pa, kao prvo, spremite se da se naradite. Dalje, moraćete da riješite zaostatke, da se posvetite onome što ste propustili i, naravno, moraćete da budete fini prema saradnicima čak i kad vam do finoće nije. No, nije sav taj trud uzalud, ne brinite – neki od vas će se već tokom druge dekade mjeseca “dići” i tada mogu dobiti i te kako solidne zasluge i nagrade za rad u proteklom periodu. Ostali, kako se bude išlo ka kraju mjeseca, osjećaćete se sve bolje i shvatićete da ste više nego zadovoljni postignutim.

Ljubav. Do kraja prve dekade mjeseca malo je vjerovatno da možete napraviti neku veću pozitivnu promjenu u svojim emotivnim relacijama. Štaviše, možete početi da se samosažalijevate i smatrate kako vam nije poklonjeno dovoljno pažnje ili da partner nema nikada vremena za vas. Naravno, sve ovo uglavnom nema veze sa vezom i nije u skladu sa istinom, samo što vi to sada ne možete da sagledate na pravi način. Od punog Mjeseca u vašem znaku početkom druge dekade, za kojim će ubrzo slijediti i direktno kretanje vaše vladarke, kao i sekstil sa Marsom koji vlada vašim partnerskim odnosima, stvari će krenuti nabolje. Vjerovatno ćete se trgnuti, shvatiti da ste u nekim situacijama bili prezahtjevni, dok sa druge strane niste voljenoj osobi davali dovoljno i krenućete u veliko spremanje svojih emotivnih veza. Kada u trećoj dekadi Mars uđe u znak Blizanaca, nastupiće period dodatnog razumijevanja sa partnerom. Ako ste slobodni, mnogo maštate, mnogo sanjarite, mnogo razmišljate o prošlosti i bivšim partnerima, a u suštini ne dešava vam se ama baš ništa. No, nije sve izgubljeno, ima nade za vas. Od druge dekade mjeseca stvari već počinju da se zahuktavaju – bljesnuće neke varnice, pašće neka divna flertovanja i izgleda da se, ako ništa drugo, možete naći u jednoj super strasnoj priči.

Zdravlje. Odgovornost prema sebi i svom zdravlju je u aprilu na prvom mjestu! Saturn vas sada samo opominje – nemojte da krene da lupa i packe! U prevodu – mijenjajte loše navike, mijenjajte način na koji živite, krenite sa rekreacijom, mijenjajte sebe!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info