Strijelac: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Privatnici u ovom periodu imaju priliku da se poslovno, a naročito finansijski, oporave. Doduše, za to će biti potrebno dosta truda i odgovornosti, ali ovoga puta sve je na vašoj strani da uspijete. Merkur, koji vlada poljem ozbiljnih poslovnih partnerstava, ići će retrogradnim hodom tokom aprila pa je evidentno da ćete u kontaktima sa partnerima i saradnicima morati da budete strpljiviji, jer će se poslovi, ali i dogovori odvijati dosta sporo. Potrudite se da ne nagomilavate poslove, jer možete tokom treće dekade mjeseca upasti u potpunu zbrku pa nećete znati gdje udarate od obaveza. Pun Mjesec je početkom druge dekade u konjukciji sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom, i ovaj period vam može donijeti poslovnu šansu koju biste trebali dosta ozbiljno da shvatite. U finansijskom segmentu stabilno, ali uz štednju.

Ljubav. Vaše polje doma i porodice naglašeno je tranzitom retrogradne Venere skoro tokom cijelog aprila mjeseca. S obzirom na to da će ta ista Venera biti u kvadratu sa Saturnom, planetom koja donosi ograničenja i teškoće, jasno vam je da će u vašim porodičnim relacijama biti zaista potrebno mnogo truda i kompromisa da bi sve funkcionisalo kako treba. Vi ćete smatrati da je partner prezahtjevan, dok će druga strana vas optuživati za statičnost, za nepokazivanje emocija i za distanciranje. Potrudite se da ovo prevaziđete, ako ne prije, a ono makar u trećoj dekadi aprila. Što se tiče emotivnih veza, tu ne bi trebalo da bude toliko problema, ali je definitivno potrebno da vi i voljena osoba češće izlazite, da se krećete u društvu, da sebi povremeno priuštite zabavu i provod. Posljednji dani mjeseca mogu donijeti interesantan prijedlog od strane voljene osobe – neko putovanje ili lijepo iznenađenje. Ako ste slobodni, prve dvije dekade mjeseca su dosta povoljne da pronađete novu ljubav. Nemojte samo biti neaktivni i čekati da vam “onaj pravi” padne s neba – krećite se u društvu, izlazite, budite društveno aktivni. I prave prilike će se pojaviti.

Zdravlje. Mars u polju zdravlja će “raditi” za vas skoro od samog početka mjeseca. Potrebno je da napravite neke konkretnije korake, akcije ka očuvanju svoje zdravstvene situacije i dobrog funkcionisanja organizma. Naravno, riječ je o rekreaciji. Ako se budete zatvorili u kuću i samo klopali, sigurno je da se nećete osjećati dobro, a i te kako je moguće da krenu i neke tegobe vezane za kičmu, zglobove, noge.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info