Škorpija: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Situacija u poslovnom segmentu vam je veoma bitna i tokom aprila nećete odustati od nekih ciljeva koje ste zacrtali u proteklom periodu. Doduše, neki od vas će shvatiti da više ne mogu da se uklope u postojeće poslove i počeće da traže nešto novo, za šta je više nego dobra treća dekada mjeseca. U svakom slučaju nemojte žuriti, dva puta odmjerite pa tek onda presijecite. Merkur, koji će se tokom aprila vraćati u vaše polje poslovne svakodnevnice, donijeće da završite zaostale poslove, ali će vam vratiti i neke šanse koje ste mislili da ste propustili. Što se finansijskog dijela tiče i te kako ćete umjeti sebe da ograničite, da svoje obaveze regulišete na vrijeme. Prilivi će biti pristojni, ali ne očekujte ništa spektakularno.

Ljubav. Škorpije će vrlo brzo, maltene na samom početku aprila, shvatiti da emocija koja je vezivala njih i voljenu osobu postoji i dalje i da je samo prikrivena pod teretom problema i loše komunikacije u proteklom periodu. Riješićete da uzmete stvari u svoje ruke i napravite presjek, da sjednete i otvoreno porazgovarate sa partnerom i dogovorite se o načinu funkcionisanja na dalje. Iako će početni koraci biti teški, više je nego izvjesno da vam uspjeh slijedi. Pravi rezultati vaših napora najviše će se vidjeti od polovine mjeseca i sve do kraja aprila vaša će ljubav, ali i strast, biti samo u usponu. Lijepa promjena poslije teških mjeseci koji su za vama! Ukoliko ste slobodni, retrogradna Venera se vraća u vaše polje ljubavi i životnih zadovoljstava, ali će skoro tokom cijelog aprila biti pod kvadratom od strane Saturna. Šta ovo znači? Pod jedan, neki od vas će se “lomiti” oko osobe iz prošlosti pa je i te kako moguće da sa njom ponovo ostvarite kontakt, koji bi najvjerovatnije išao samo kroz seksualnu manifestaciju.Pod dva, ako se prošlost ne dogodi, definitivno ćete se zaljubiti i to do ušiju, ali je veliko pitanje koliko će vam trebati vremena da ovu osobu osvojite. Drugi dio mjeseca je po tom pitanju znatno bolji.

Zdravlje. Jedino posljednja dekada mjeseca može donijeti veće zdravstveno opterećenje. Da biste ovo preduprijedili u periodu prije toga se potrudite da imate neki normalan tempo života, da se ne iscrpljujete, da vodite računa o načinu na koji se hranite i, naravno, da se bavite rekreacijom. Treća dekada može naročito uticati na starije pripadnike znaka, a koji mogu imati problema sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info