Ribe: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Pun Mjesec u polju promjena, transformacija, koji se dešava početkom druge dekade aprila i te kako može donijeti Ribama velike promjene u poslovnom segmentu, naročito onima koji su u proteklom periodu zaista svojski ulagali trud u ovaj dio. Polje komunikacije je naglašeno tranzitom Marsa i iz njega će Merkur krenuti retrogradnim hodom pa je sigurno da ćete u većem dijelu mjeseca sa naporom ostvarivati komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Teški i zahtjevni ljudi će biti oko vas, ali ćete vi uspijevati da se izborite sa njihovim uslovima. Vraćanje Merkura u polje posla govori o potrebi da sredite zaostatke, ali vam takođe može donijeti i neke šanse za koje ste mislili da ste ih propustili. Što se finansijskog dijela tiče, novca će biti više nego inače, ali će se i vaši apetiti pojačati. Uštedite nešto, nemojte potrošiti baš sve.

Ljubav. Venera u svom retrogradnom hodu ulazi u vaše polje ličnosti i u njemu će boraviti skoro do kraja aprila, sve vrijeme u kvadratu sa Saturnom. Merkur, vladar polja ozbiljnih partnerstava i braka, takođe će biti retrogradan u ovom periodu. Kako bi mogli sve ove aspekte svesti u priču? Pa da probamo – kod vas je naglašena potreba za ljubavlju, za nježnošću i prisustvom voljene osobe i smatraćete da vam druga strana svega toga ne daje dovoljno. Umjesto da se osjećate mračno i neshvaćeno, žalosno što vaši snovi nikako da postanu java, mogli biste tu Veneru da iskoristite i na drugačiji način – da VI pružite voljenoj osobi bliskost, da joj donesete dobro raspoloženje, da joj uljepšate trenutke i priredite lijepa iznenađenja. Takođe, nemojte raditi samo na polju emocija, poradite malo i na strasti, naročito od drugog dijela meseca, kada ćete i vi i voljena osoba baš biti “u fazonu” za igrarije u spavaćoj sobi. Ono što želite možete dobiti, samo ćete morati da se više potrudite oko toga, samo vam neće u krilo pasti. Ukoliko ste slobodni, prvi dio mjeseca teško da će donijeti neke ozbiljnije prilike. Moguća su nova poznanstva, moguće je i ponovno ostvarivanje kontakta sa bivšim partnerima, ali sve će to ostati nekako nedefinisano, da visi u vazduhu. Ako želite da poslušate savjet, onda se u drugom dijelu aprila više aktivirajte – promijenite nešto u svom izgledu, u svojim stavovima, budite otvoreniji i prijemčiviji za nove ljude u svom životu. Na taj način ćete otvoriti vrata nekim zanimljivim dešavanjima koja vam tek predstoje.

Zdravlje. Povremeno ćete imati stresne situacije, naročito tokom prve dvije dekade ovog mjeseca. Potrudite se da negativnu energiju izbacujete kroz kontakt sa dragim ljudima, kroz opuštanje ili pak fizičku aktivnost. Najviše će vam prijati duge šetnje, najbolje blizu vode. Ishrana je i dalje jako bitan faktor za očuvanje zdravstvenog segmenta – manje slatkiša i masne hrane, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info