Rak: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Vaše polje karijere je pod dosta povoljnim aspektima tokom ovog perioda i i te kako je moguće da neki od vas dostignu one ciljeve kojima su težili pa čak i ako su ti ciljevi prilično visoki. Ipak, ovo ne znači da vam je ovaj mjesec u potpunosti naklonjen – imaćete povremeno zastoje i kočenja u svojim planovima, naročito ako se oni vezuju za inostranstvo, a i te kako je moguće da ćete sa nekim poslovnim partnerima s vremena na vrijeme funkcionisati kroz napetost i nervozu. Potrudite se da budete odgovorni prema svojim obavezama i da na vrijeme ispunjavate ono što se od vas zahtijeva. Finansije – dosta stabilno.

Ljubav. Pun Mjesec u polju doma i porodice posebno je bitan onim Rakovima koji su u bračnim zajednicama, jer označava period kulminacije dešavanja koja su započela u proteklom periodu. Doći će do razrješenja u porodičnim odnosima, na ovaj ili na onaj način, sve u skladu sa tim šta ste potencirali i ka čemu ste težili. Koliko god ovo dešavanje može popraviti bračni život Rakovima, kod nekih od vas će ipak dovesti do neupitnog i potpunog odvajanja od partnera. Za one koji su u vezama – vi i voljena osoba imate premalo vremena jedno za drugo. Okolnosti vas odvlače i zaista je neophodno, čak i u ovakvim uslovima, pronaći vrijeme jedno za drugo. Jedino na taj način ćete uspijevati da održite vezu skladnom. Slobodni Rakovi mogu biti zainteresovani za osobu koju znaju preko segmenta prijatelja ili društvenih aktivnosti. Ima šansi da se ova priča pokrene tokom aprila i to najviše u prvoj dekadi mjeseca. Neki sljedeći momenat koji bi donio ostvarenje koje želite je tokom posljednje sedmice ovog perioda.

Zdravlje. Promjene u životnim navikama i odgovornost prema sebi trebalo bi da vam budu prioritet tokom aprila mjeseca. Zdravstvena situacija će biti dosta promjenjiva i ne preporučuje vam se da zanemarujete sebe. Odmarajte se dovoljno, promijenite ishranu, nađite malo vremena i za fizičke aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info