Ovan: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Nije sigurno da ćete tokom aprila moći da budete zadovoljni stanjem svojih finansija, jer će trud uložen u posao biti dosta veliki, dok će novčani rezultati biti, blago rečeno, prosječni. Takođe, dugovi iz proteklog perioda doći će na dnevni red i biće potrebno da ih regulišete, što će se pokazati kao dosta komplikovan i težak proces. Generalno, zastoji u pregovorima i komunikaciji sa saradnicima zbog retrogradnosti Merkura. Dosta spor tok odvijanja vaših planova i tek tokom treće dekade aprila možete osjetiti bitnije pomake. Mlad Mjesec u polju posla govori o ulasku u novo poslovno razdoblje, ali tek u narednom mjesecu.

Ljubav. Usmjerenost na sebe i okupiranost ličnim ciljevima nastavlja se i tokom aprila kod zauzetih pripadnika ovog znaka. Venera, kao vladar partnerskih odnosa, vraća se u vaše polje tajni, gdje će boraviti sve do pred kraj meseca i ukoliko kod vas postoje tajne koje ne želite da podijelite sa voljenom osobom, trebali biste da budete oprezni, jer je moguće da one isplivaju na površinu. Pun Mjesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava početkom druge dekade donosi kulminaciju dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Ako je vaša veza generalno dobra, ovi dani mogu donijeti ispunjenje i “korak naprijed” u odnosu dok ukoliko je bilo velikih problema i trzavica i ranije, one sada mogu dovesti čak i do prekida veze. Slobodnim Ovnovima moguća je obnova odnosa iz prošlosti, ali koja bi funkcionisala isključivo na seksualnoj bazi. Zaista je malo vjerovatno da bi bivše priče, ponovo pokrenute sada, mogle potrajati. Takođe, neki od vas će biti skloni prolaznim kontaktima i povremenim erotskim susretima.

Zdravlje. Vladar polja zdravlja, Merkur, biće retrogradan tokom aprila i vratiće se u vaš znak što govori o tome da je potrebno da posvetite pažnju stanju svog organizma. Pokrenite se, budite fizički aktivni, promijenite nešto u svojoj ishrani i životnim navikama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info