Lav: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Poslovno, ovaj mjesec može donijeti zanimljive prilike Lavovima. Nove poslovne ponude će biti posebno aktuelne tokom druge dekade mjeseca – potrudite se da u razgovorima sa potencijalnim partnerima budete u svom najboljem izdanju. Generalno gledano, poslovna svakodnevnica neće se odvijati nekim stabilnim tempom, imaćete dosta prepreka koje ćete morati da zaobilazite, a nekako će vam najveći teret biti zahtjevne osobe sa kojima ste u kontaktu. Bićete dosta aktivni kada je u pitanju naplata zaostalih potraživanja, mada ćete svoje pare teško izvući od nekih ljudi. Ne odustajte.

Ljubav. Dok Saturn, planeta koja vlada vašim ozbiljnim emotivnim partnerstvima i brakom, ide retrogradnim hodom, a naročito sada tokom aprila mjeseca, bilo bi dobro da sjednete i da se zamislite. Koliko dajete u svojim emotivnim relacijama, a koliko dobijate od strane voljene osobe? Da li ste i vi i druga strana zadovoljni trenutnom situacijom i možete li nešto promijeniti nabolje? Evidentno je da ste neke druge stvari postavili sebi kao prioritete, evidentno je da ste se malo “osilili” i možda biste trebali da razmislite o tome da promijenite nešto u svom ponašanju prema partneru. Moguće je da će neki od vas tek tokom treće dekade shvatiti da je “đavo odnio šalu” i da je vrijeme da se što prije posvetite voljenoj osobi, jer će distanciranje postajati sve evidentnije i dublje. Naravno, ne brinite, ništa nije gotovo, ništa nije izgubljeno, potrebno je samo da se podrška, prisustvo i posvećenost sa vaše strane pokrenu. Ako ste slobodni, prošlost sada može biti aktuelna, barem na neko vrijeme. Male su šanse da ćete željeti da od obnove kontakta napravite i obnovu veze. Naprotiv, druga dekada mjeseca će pokrenuti u većoj mjeri dešavanja sa osobom koju povremeno srećete ili je površno poznajete. E, to može biti zanimljiva priča.

Zdravlje. I sami ćete vidjeti da energetske snage vašeg organizma vrlo variraju. U jednom momentu ćete “pucati od energije” da biste već u nekom narednom kljoknuli, bili iscrpljeni i statični, a samim tim i podložni zdravstvenim padovima. Povedite računa o ishrani, napravite neki program blagih vježbica ili šetnji. Više boravite na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info